Afla cum poti castiga 50 de euro fara sa nu faci nimica, click aici  
Tags: creezi, Phisher, tutorial, create, metoda, pescuire de conturi,
Posteaza raspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 in medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cum sa creezi un Phisher
06-29-2010, 11:04 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima data: 07-02-2010 02:29 AM de DavidBoy2009.)
Cum sa creezi un Phisher
Metoda Phisher este bine denumita sub forma de ,,Pescuire de conturi''. Dupa cum bine ati citit chiar asta face, creearea unei fete a paginii de logare a oricariu pagina web, iar cand cineva se logheaza informatiile scrise vor fi trimise Dv.

Video:

De ce aveti nevoie:

Phisher Creator V2: AICI
110 MB Hosting (Pentru creeare cont): AICI

Video-ul inca se mai proceseaza iar calitatea va fi mai buna cand va termina. Puteti totusi sa dati copy paste aici htt_p://www.youtube.com/watch?v=I0j2g1Oufk0 in browserul Dumneavoastra pentru a vedea mai clar.

Va multumesc pentru timpul acordat!

Va rog sa-mi acordati un calificativ pozitiv daca v-am ajutat asa i-mi dau seama cat de mult i-mi multumiti. Daca vreti sa-mi dati unul negativ contactatima, rezolvam problema ca intre oameni Big Grin
Gaseste toate mesajele acestui utilizator
Citati acest mesaj intr-un raspuns
07-02-2010, 02:25 AM
RE: Cum sa creezi un Phisher
Am venit si cu tutorialul intr-un final Big Grin scuzati-ma pentru intarziere. Bucurati-va!

Va rog sa-mi acordati un calificativ pozitiv daca v-am ajutat asa i-mi dau seama cat de mult i-mi multumiti. Daca vreti sa-mi dati unul negativ contactatima, rezolvam problema ca intre oameni Big Grin
07-02-2010, 07:48 AM
Foarte util, felicitarii !

Hosting-Romania || Webhosting Gratis || Domenii la pret de criza
07-03-2010, 11:10 PM
super cum se numesc melodiile
07-04-2010, 12:54 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima data: 07-04-2010 01:04 AM de DavidBoy2009.)
(07-03-2010 11:10 PM)cosminmocan Scris:  super cum se numesc melodiile

Cum am mai spus! melodiile nu sunt oficiale sunt ale unui prieten. Am facut un upload acu cateva zile. Scrie pe Club-Hack la search: I can cast a spell.
Sau mai bine uite link AICI
Nu uita sa-mi lasi un calificativ pozitiv la reputatie Wink

Posteaza raspuns 

Saritura forum:

Statistici web CH-Zone Submit Your Site SmartNetBook.ro Smarty Web Director