Metoda Phisher este bine denumita sub forma de ,,Pescuire de conturi''. Dupa cum bine ati citit chiar asta face, creearea unei fete a paginii de logare a oricariu pagina web, iar cand cineva se logheaza informatiile scrise vor fi trimise Dv.
Video:
De ce aveti nevoie:
Phisher Creator V2: AICI
110 MB Hosting (Pentru creeare cont): AICI
Video-ul inca se mai proceseaza iar calitatea va fi mai buna cand va termina. Puteti totusi sa dati copy paste aici htt_p://www.youtube.com/watch?v=I0j2g1Oufk0 in browserul Dumneavoastra pentru a vedea mai clar.
Va multumesc pentru timpul acordat!
Va rog sa-mi acordati un calificativ pozitiv daca v-am ajutat asa i-mi dau seama cat de mult i-mi multumiti. Daca vreti sa-mi dati unul negativ contactatima, rezolvam problema ca intre oameni
Am venit si cu tutorialul intr-un final scuzati-ma pentru intarziere. Bucurati-va!
Va rog sa-mi acordati un calificativ pozitiv daca v-am ajutat asa i-mi dau seama cat de mult i-mi multumiti. Daca vreti sa-mi dati unul negativ contactatima, rezolvam problema ca intre oameni
(07-03-2010 11:10 PM)cosminmocan Scris: super cum se numesc melodiile
Cum am mai spus! melodiile nu sunt oficiale sunt ale unui prieten. Am facut un upload acu cateva zile. Scrie pe Club-Hack la search: I can cast a spell.
Sau mai bine uite link AICI
Nu uita sa-mi lasi un calificativ pozitiv la reputatie