dap metoda phishing CAT IUBESC PHISHERELE fiindca nu sunt incult sa cad in ele si destul de destept cat sa fac altii sa cada in ele
Va rog sa-mi acordati un calificativ pozitiv daca v-am ajutat asa i-mi dau seama cat de mult i-mi multumiti. Daca vreti sa-mi dati unul negativ contactatima, rezolvam problema ca intre oameni
07-13-2010, 05:48 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima data: 07-13-2010 05:51 AM de yotzeicu.)
Va rog frumos facetimi rost si mie de un cont pe aries cu razboinic macar lvl 50 si sa aiba pe el armura sabie lic de toate yang platesc bine
Va rog frumos facetimi rost si mie de un cont pe aries cu razboinic macar lvl 50 si sa aiba pe el armura sabie lic de toate yang platesc bine.........Contactati-ma id:dariuspasca va rog mult
07-13-2010, 07:22 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima data: 07-13-2010 07:22 PM de Gica.)
as vrea si eo un cont pe virgo leonis gemini sau draco va rog sa aiba cv iteme bune sau lvl mare
as vrea si eo un cont pe virgo leonis gemini sau draco va rog sa aiba cv iteme bune sau lvl mare